Reiki healing - en vej til et lykkeligere liv
medlem af
HEALER-RINGEN
healerringen


medlem af
FaDP
FaDP


medlem af
CLAIRVOYANT FORENINGEN
Clairvoyantforeningen
 

Clairvoyance


At føle, høre, smage, lugte og se er vore 5 fysiske sansemuligheder. Det er medfødte gaver, som vi oplever livet med.

Ud over de fysiske sanser har vi nogle psykiske sanser som f.eks. klarsyn, klarfølelse, klarhørelse m.v. Ligesom med de fysiske sanser kan vi træne og blive mere bevidste om vore psykiske sanser.

Vi kan desuden få støtte og vejledning fra den åndelige verden, hvis vi beder om det. Bevidstheden herom kan også udvikles.

Jeg bruger mine psykiske sanser og kontakten til den åndelige verden, hvor jeg har mulighed for at hjælpe andre, der ønsker det. For mig er det en udvidet livsoplevelse, og en kilde til stor glæde og meningsfuldhed, når det lykkes at hjælpe andre mennesker videre i deres liv.

Hvis du er åben for det kan clairvoyancen omfatte afdødekontakt. Jeg stiller mig til rådighed som medie, men kan ikke garantere nogen kontakt med en bestemt afdød, eller kontakt i det hele taget. En afdødekontakt er som regel en meget bevægende oplevelse, som kan give trøst og tillid til, at livet og bevidstheden fortsætter, selv om sjælen lægger sin fysiske krop til side. En sådan indsigt kan fjerne dødsangst og ændre et liv fuldstændigt.

Jeg udfører også husrensninger. Kontakt mig for nærmere information om dette.

For at dygtiggøre mig har jeg i 2010 taget en clairvoyance uddannelse hos Common Sense i Vejle. Jeg er medlem af Clairvoyantforeningen.

Du skal vide, at jeg følger nogle etiske regler:

  • Jeg har tavshedspligt.
  • Jeg stiller ikke ind på død, ulykker eller alvorlig sygdom.
  • Jeg stiller ikke ind på nogen, som ikke har bedt om det.
  • Du vil altid kunne afbryde et emne eller en clairvoyance i det hele taget.
  • Livet er ikke forudbestemt, du har altid din frie vilje og livet former sig efter dine valg. Hvad jeg måtte kunne se om din fremtid er derfor ikke endegyldigt, men nærmere et udtryk for, hvor dine nuværende overbevisninger og handlingsmønstre vil kunne føre dig hen. Det er vores reaktion på nuet, der er vores fremtid.
  • Du skal være minimum 18 år.

Du får lejlighed til at stille spørgsmål under clairvoyancen. Du kan også på forhånd overveje, om du er åben for en evt. afdødekontakt.

Det gør clairvoyancen vanskeligere for mig, hvis jeg ved noget om dig i forvejen.
Jeg giver ikke clairvoyance til familie og venner. Jeg laver ikke brev-clairvoyancer.

Henvendelse på tlf: 2087 7017 eller på mail.

VIGTIGT!

Hvis du ønsker konkret viden om din fremtid, som f.eks. ”hvornår finder jeg kærligheden”, ”hvor kommer jeg til at bo”, ”får jeg nogen børn” eller ”hvor finder jeg min bortløbne kat” etc. skal du finde en anden clairvoyant rådgiver.

Jeg arbejder ud fra den filosofi, at der er en mening med alting. Jeg tror ikke, dit liv er forudbestemt, men at du selv skaber det. Hvis du gør som du altid har gjort, får du de resultater, du altid har fået. Vil du forandring, må du forandre dig selv. Alt hvad du har oplevet er lagret i dit energisystem. Jeg ønsker fortrinsvis at bruge mine clairvoyante evner til at støtte dit arbejde med at bevidstgøre om og frigøre energiblokeringer, det er i dem, du finder vækstpotentiale.

Fra 1. juli 2013 laver jeg kun clairvoyance i forbindelse med healing, for at sikre dig den bedste behandling.

 

Marianne Kaufmann · tlf. 20 87 70 17 · mail: marianne@healing-mk.dk

Hikari