Reiki healing - en vej til et lykkeligere liv
medlem af
HEALER-RINGEN
healerringen


medlem af
FaDP
FaDP


medlem af
CLAIRVOYANT FORENINGEN
Clairvoyantforeningen
 

Psykoterapi


For mig er healing – arbejdet på det energetiske/spirituelle plan – essentielt. Men hvis behandlingen af din ubalance/smerte/sygdom/ulykkelighed fx kræver, at du skal ændre noget i din livsstil, forløse traumer, bevidstgøre uhensigtsmæssige mønstre eller tage nogle svære valg i overensstemmelse med, hvad der fremmer din sjæls udfoldelse, vil healing alene måske kun have begrænset effekt. En sådan udfordring kan du vælge at opfatte som en invitation til et udviklingsforløb. Med holistisk (helhedsorienteret) psykoterapi kan du fremme og støtte denne proces…

 

Hvornår


Holistisk psykoterapi er særdeles velegnet når…

  • du oplever, at healing efter 3-4 behandlinger kun har kortvarig effekt.

  • du oplever, at andre behandlingsformer (incl. medicinering) er utilstrækkelige, bivirkningsfyldte eller ikke føles rigtige for dig.

  • du oplever meningsløshed, depression, spirituel krise eller ”livets mørke nat”.

  • du ønsker at tage ansvar for og at være aktiv i din egen behandling.

  • du vil have indsigter i bevidste og ubevidste årsager til dine problematikker.

  • du vil forandring, forløsning og vækst.

  • du har behov for en sparringspartner/terapeut/behandler/relation, som sammen med dig skaber et healende rum med fælles fokus på de pågældende problematikker, du som klient kommer med.

  • du har brug for ro, tid, tillid, accept og nærvær i rummet med din behandler.

  • du ønsker at indtage mere af din krop og dit liv, og stå i dit eget lys med selvtillid og selvværd – det er ikke kun muligt for andre, men også en mulighed for dig.

 

Hvordan


Der er mange terapi-former med primært fysisk sigte som fx fysioterapi, ergoterapi, zoneterapi, og der er terapiformer med primært psykologisk sigte som fx samtaleterapi og psykoterapi i forskellige hovedtraditioner. Alle terapiformer har deres forcer, det vigtige er at finde den form og den terapeut, der matcher dig, dine behov og dine ressourcer, der hvor du er lige nu.

Holistisk psykoterapi hos mig er en dynamisk, helhedsorienteret terapiform, som tager udgangspunkt i det, du oplever som din udfordring, og derudfra arbejder med hele dig; fysikken, psyken, relationer, spiritualiteten - det sjælelige og ikke mindst det energetiske.

Fremgangsmåden kan indebære en bevidstgørelse af mønstre, ubalancers rod, overbevisninger, forsvarsmekanismer, delpersonligheder, energistagnationer, dine ressourcer, skyggesider, projektioner, sjælsformål m.v.

Til at guide og understøtte dine processer bruger jeg værktøjer som fx: Chok Release, drømmearbejde, tegneterapi, åndedrætsterapi, samtaleterapi, spirituel formidling, meditation, Reiki healing, energiarbejde, zoneterapi, systemisk opstilling m.v. –ALTID med udgangspunkt i den du er, og det du kommer med. En behandling varer normalt ca. 1½ time.

Jeg er bl.a. uddannet spirituel integrativ krops- og psykoterapeut på Tobias-skolen.
Jeg går løbende i egenterapi og supervision – også for at sikre dig den bedste behandling.

 

Marianne Kaufmann · tlf. 20 87 70 17 · mail: marianne@healing-mk.dk

Hikari