Reiki healing - en vej til et lykkeligere liv
medlem af
HEALER-RINGEN
healerringen


medlem af
FaDP
FaDP


medlem af
CLAIRVOYANT FORENINGEN
Clairvoyantforeningen
 

Fakta om Reiki healing

Kort fortalt:

Reiki healing er en gammel japansk metode, som styrker klientens energisystem. Vi har alle et energifelt omkring og igennem den fysiske krop, nogle kalder det auraen. Når en persons energifelt bringes i kontakt med en energi med højere frekvens påvirkes fysiske og psykiske ubalancer, da disse kun kan eksistere i lavfrekvent energi. Her flere fakta:

  • Reiki er et japansk navn for åndelig universel energi i højeste dimension. Denne energi består af vibration og rent lys og har egenskaberne: kærlighed, harmoni og healing.

  • Healing er at genskabe den perfekte, naturlige tilstand ved at afbalancere disharmoniske tilstande under anvendelse af Reiki-energien. Det overordnede formål med healing er at sprede vibrationen fra højere dimension til verden via kærlighed. På det personlige plan er det healingens formål at løfte dine energilegemer (tanker og følelser) til en højere frekvens.

  • Reiki helbreder først dine energilegemer (dit sind), derefter kroppen. Smerter bliver så godt som altid lindret ved Reiki behandlinger.

  • Reiki kan understøtte en spirituel vækstproces.

  • Reiki er effektivt uanset din religiøse overbevisning, eller hvorvidt du overhovedet tror på, at det virker.

  • Hvis du anvender Reiki sammen med andre metoder (medicinske, psykologiske eller alternative) øges effekten af disse.

  • Din nuværende tilstand afspejler, hvordan du har levet indtil nu (påvirkning fra dine omgivelser, holdninger, spirituel aktivitet og fortidige oplevelser). Reiki kan opløse din disharmoniske tilstand, men hvis du ikke ændrer din levevis, vil du træffe de samme valg som tidligere og tiltrække den disharmoniske tilstand igen.

  • Reiki metoden blev grundlagt af Mikao Usui sensei i 1922-26, efter han opnåede oplysning på det hellige bjerg Kurama. Siden har Reiki metoden forgrenet sig i østlig og vestlig retning, naturligt farvet af forskellige Reiki Mestre. Gendai Reiki metoden, som jeg praktiserer og underviser i, er grundlagt af Hiroshi Doi sensei (1935), som siden 1993 har været medlem af Usui Reiki Ryoho Gakkai, den lukkede organisation der varetager den oprindelige visdom fra Usuis tid. I Gendai Reiki samles østlige og vestlige Reiki metoder (spirituel healing og energihealing), tilpasset vor tid og de mennesker vi er i dag.

Klik og se det energimæssige stamtræ her.

 
Marianne Kaufmann · tlf. 20 87 70 17 · mail: marianne@healing-mk.dk

Hikari